In 2016 werd Kunst Voor opgericht als Kunst voor Serious Request, waarbij (je raadt het al) geld werd opgehaald voor 3FM Serious Request. De eerste twee edities van Kunst Voor waren voor dit doel en heeft in totaal €550 opgebracht voor Serious Request. Een prestatie waar wij best trots op zijn! 

In 2018 heerste er onzekerheid over het verloop van Serious Request en begonnen wij na te denken wat we wilden doen. Hierbij kwam vooral naar boven dat we het liefst voor een kleiner doel geld wilde inzamelen, vooral omdat we dan zeker weten dat het geld goed terecht komt en niet naar de grote bazen van een organisatie gaan. Hierom kiezen wij nu elk jaar voor een nationale, kleinschaligere organisatie die elke euro goed kan besteden aan waar zij hard voor werken.

2018 Stichting Kat in Nood
eindbedrag €695
2019 Stichting de Fûgelhelling
eindbedrag €625
2020 (extra) Port Macquarie Koala Ziekenhuis
eindbedrag €315
2020 Stichting Kat in Nood
eindbedrag €843
2021 (extra) Stichting de Fûgelhelling
eindbedrag €200
2022 Stichting Jarige Job
eindbedrag €815

GOEDE DOEL 2022
Dit jaar zetten wij ons weer in voor stichting DierenLot, om hen te steunen bij het voorkomen van onnodig lijden van gezelschaps-, zwerf- en natuurdieren.

DE ACTIE

- Verkoop
Dit jaar ontwerpen 5 kunstenaars en illustratoren elk 2 kerstkaarten die in de webshop te koop worden aangeboden, in zowel sets per 2 van één kunstenaar of als pakket van álle kunstenaars.

Daarnaast zullen er meerdere acties rondom Kunst Voor georganiseerd worden, zoals live streams, een benefietconcert en verkoop van kunstwerken en gave producten buiten onze shop om (houd onze socials hiervoor in de gaten!). Wil jij hier ook je steentje aan bijdragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of via onze socials.

Onze webshop zal van 1 november tot 1 december geopend zijn.

- Loterij
Met onze loterij maak je kans op diverse prijzen, waaronder originele kunstwerken, producten uit onze webshop en prachtige prijzen die aangeboden zijn door fantastische sponsoren!

Loten zullen vanaf 1 november te koop zijn in onze webshop, de winnaars worden 2 december bekend gemaakt.

De loten zullen binnen 3 werkdagen digitaal in je e-mail verschijnen, wij van Kunst Voor houden bij wie welk lot heeft, wat betekent dat je na de prijzen trekking niet zelf moet uitzoeken of je iets hebt gewonnen maar dat wij jou daar over zullen inlichten!

PROCES
Onze webshop zal voor een bepaalde tijd open zijn. In deze periode kun je je bestellingen plaatsen. Wanneer de shop sluit is het ook niet meer mogelijk je prints, loten of zines te bestellen.

Pas NA sluiting van de shop worden de producten verstuurd, dit doen wij zodat wij niet onnodig veel laten drukken, maar ook niet te weinig. Op deze manier maken wij geen onnodige kosten en kunnen wij een maximaal bedrag doneren aan DierenLot.

Wij verwachten de producten bij iedereen thuis bezorgd (in Nederland) in de eerste week van december. Internationale verzending kan meer tijd kosten.

BETALING
Betalingen van bestelling gaan via een overboeking. In de ontvangstbevestiging van uw bestelling zullen daarvoor de gegevens meegestuurd worden. Binnen 48 uur ontvang u via e-mail ook een betaalverzoek waarmee u de betaling kunt voldoen.

Liever via PayPal betalen? Geef dit dan aan bij 'opmerkingen' bij het afronden van uw bestelling, dan krijgt u binnen 48 uur een PayPal betaalverzoek.


VERZENDKOSTEN
Nederland: €3
Internationaal: €7